787
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-787,page-child,parent-pageid-775,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1038
icono azafatas hostess

Hostesses & Promotors

Personal seleccionat per Double Group per augmentar el nivell d’elegància de qualsevol esdeveniment. Hostesses i Promotors que compten amb l’experiència, el saber estar i els dots de comunicació adequades, així com la capacitat d’adaptació per a complir amb les més altes exigències dels nostres clients. Donem especial importància a l’atenció al client des del moment de la benvinguda fins a la finalització de l’esdeveniment assegurant una experiència positiva i amable als seus convidats.

Comptem amb diferents perfils d’Hostesses i Promotors tots amb domini d’idiomes, formats en les àrees d’etiqueta i protocol. Cada esdeveniment és únic. Per això, seguim les directrius donades pels nostres clients i coordinem els nostres equips per donar el màxim rendiment durant tota l’evolució del servei.

Azafatas Hostess Servicios

Hotels i Botigues.

Les Hostesses i Promotors de Double Group són el pilar de suport perfecte per als equips d’Hotels o botigues de luxe. Professionalitat, seguretat, entusiasme, puntualitat, alts estàndards d’imatge, així com excel·lents modals per donar la benvinguda i assistència als clients són el nostre segell de marca.

Esdeveniments i Fires.

En Double Group seleccionem perfils amb gran capacitat organitzativa i logística encarregant-se que tot surti segons les demandes del nostre Client. Poden exercir tasques de protocol, però també recolzen en el control i supervisió de l’estand, rebuda de visitants, lliurament de material imprès o regals, etc.

Eventos hotess servicios auxiliares
Hotessa Azafatas Equip

Festivals.

Hostesses i Promotors amb extensa experiència en festivals de música, activitats culturals i esdeveniments del món de l’espectacle. Registre d’entrada i assistència en el desplaçament de clients facilitant els mitjans necessaris per al desenvolupament de l’esdeveniment. Double Group ha prestat servei en grans festivals musicals amb alts nivell d’exigència.