783
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-783,page-child,parent-pageid-775,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
icono control de acceso

Control d’Accés

L’equip de Controladors d’Accés de Double Group són professionals amb àmplia experiència, bona presència i formació titulada per encarregar-se de l’admissió i control d’accés del públic a l’interior de determinats establiments públics i privats, esdeveniments, finques, estadis o activitats. El nostre personal es presentarà sempre degudament uniformat, mantenint una imatge impecable, així com les normes de protocol durant tot el servei.

A més de controlar l’entrada i sortida de les persones, vetllen perquè tot es desenvolupi tal com el client desitja. De la mateixa manera fan el control d’accessos al local i el seu entorn; al mateix temps que garanteixen en tot moment el correcte funcionament de l’activitat en la seva àrea d’influència. Double Group és el seu aliat de confiança en els aspectes relacionats a el benestar de les persones i béns.

Hotels.

Double Group: especialistes en control d’accés a Hotels. L’Hotel és un lloc de pas per a milers de persones que s’allotgen per motiu de treball o oci. Els nostres controladors d’accés són un actiu de confiança important per a la Direcció dels Hotels. Estem orgullosos de servir als principals hotels de Barcelona i Madrid.

Esdeveniments.

El Control d’Accés és una part estructural, tant en esdeveniments petits com multitudinaris. Double Group posa a la seva disposició, no només personal d’imatge impol·luta i elegant, sinó que a més, tindrà a la seva disposició diferents uniformes o abillaments que s’adapten a tot tipus d’esdeveniment, espectacle, entorn, localització, època de l’any, etc.

Festivals.

En Double Group hem coordinat el Control d’Accés de festivals musicals de renom a tot el país. La figura de controlador d’accés a festivals i concerts de tot tipus és fonamental a l’hora de garantir la correcta gestió, admissió o limitació de l’entrada als recintes on es desenvolupen.