783
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-783,page-child,parent-pageid-775,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1038
icono control de acceso

Control d’Accés

L’equip de Controladors d’Accés de Double Group són professionals amb àmplia experiència, bona presència i formació titulada per encarregar-se de l’admissió i control d’accés del públic a l’interior de determinats establiments públics i privats, esdeveniments, finques, estadis o activitats. El nostre personal es presentarà sempre degudament uniformat, mantenint una imatge impecable, així com les normes de protocol durant tot el servei.

A més de controlar l’entrada i sortida de les persones, vetllen perquè tot es desenvolupi tal com el client desitja. De la mateixa manera fan el control d’accessos al local i el seu entorn; al mateix temps que garanteixen en tot moment el correcte funcionament de l’activitat en la seva àrea d’influència. Double Group és el seu aliat de confiança en els aspectes relacionats a el benestar de les persones i béns.

Hotels.

Double Group: especialistes en control d’accés a Hotels. L’Hotel és un lloc de pas per a milers de persones que s’allotgen per motiu de treball o oci. Els nostres controladors d’accés són un actiu de confiança important per a la Direcció dels Hotels. Estem orgullosos de servir als principals hotels de Barcelona i Madrid.

Esdeveniments.

El Control d’Accés és una part estructural, tant en esdeveniments petits com multitudinaris. Double Group posa a la seva disposició, no només personal d’imatge impol·luta i elegant, sinó que a més, tindrà a la seva disposició diferents uniformes o abillaments que s’adapten a tot tipus d’esdeveniment, espectacle, entorn, localització, època de l’any, etc.

Control de acceso para eventos
Empresa de Auxiliares de servicio

Festivals.

En Double Group hem coordinat el Control d’Accés de festivals musicals de renom a tot el país. La figura de controlador d’accés a festivals i concerts de tot tipus és fonamental a l’hora de garantir la correcta gestió, admissió o limitació de l’entrada als recintes on es desenvolupen.