779
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-779,page-child,parent-pageid-775,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1038
icono servicios auxiliares

Auxiliars de Servei

El paper d’un Auxiliar de Serveis és clau; un paper polivalent i multidisciplinari essencial per a l’organització i execució d’esdeveniments, sense importar la seva tipologia o localització. En Double Group som conscients de la importància dels auxiliars de servei, per això, el nostre personal està altament capacitat per respondre amb èxit a qualsevol requeriment, tasca o imprevist que pugui sorgir abans, durant i després de l’organització d’aquests esdeveniments.

Un Auxiliar de Servei el personal de l’empresa que més a prop estarà dels clients, sent una eina de comunicació clau i la primera impressió que dóna la marca. Per això, l’equip de Auxiliars de Double Group, són professionals de bona presència, en formació contínua, amb coneixements de protocol, atenció a clients i domini d’idiomes.

Auxiliares de servicio para hoteles

Hotels.

Mentre l’hotel dedica els seus esforços a la seva activitat principal, els serveis auxiliars ajuden a millorar la gestió interna. La nostra prioritat és servir de suport als hotels en el seu dia a dia. Persones degudament uniformades, amb formació, capacitat resolutiva i domini d’idiomes, que se sumen a l’equip dels Hotels com un suport i reforç de cara als seus hostes.

Esdeveniments i Festivals.

Amb l’equip de Double Group podem donar cobertura a qualsevol necessitat durant l’esdeveniment, espectacle, concert o festival. Professionals acuradament seleccionats per nosaltres, per actuar amb eficàcia on es requereixi i en tot tipus d’esdeveniments públics o privats, ja siguin en recintes tancats o a l’aire lliure.

servicio auxiliar para eventos y festivales

Fires i Congressos

La naturalesa d’aquests esdeveniments requereix un nivell superior de coordinació, organització i serietat. En Double Group tenim experiència de primer nivell proporcionant Serveis Auxiliars per a Fires i Congressos. La constància i dedicació a aconseguir els objectius marcats pel Client, són el millor recurs per incentivar els nostres equips.