755
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-755,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1038

Qui Som

dOUBLE GROUP EMPRESA DE SEGURIDAD

Som Garantia d’Èxit.

Double Group neix de l’agrupació de professionals amb extensa experiència al món de la seguretat festivals, esdeveniments, així com hotels; els coneixements dels quals són posats a la disposició del client per a garantir la major eficiència i eficàcia del servei. Som una empresa moderna, propera, de confiança i solvent; aquests valors al costat d’un equip format, professional i d’imatge impecable són la nostra garantia d’èxit.

Som el seu Aliat de Confiança.

Oferim un servei discret i confidencial per a reunions, hotels, festivals, concerts, esdeveniments, empreses privades i institucions públiques, seguint les directrius donades pel Client, coordinem al nostre equip per a donar el màxim rendiment durant tota l’evolució del servei. Pot tenir la seguretat de que Double Group és el seu aliat de confiança en serveis de controladors d’accés, auxiliars de servei, hostesses i promotors.

Equip.

Marc Fortiana

Fundador & CEO

Va començar al món de la seguretat l’any 2009 en la Policia – Mosso d’Esquadra. Va formar part d’un grup especial per a la protecció de persones i béns. Va rebre diferents condecoracions pels seus mèrits segons la llei 10/1994. Actualment es troba en excedència voluntària. Ha format part del Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya. Director de Seguretat per la Universitat de Girona, va crear Double Group basant-se en l’experiència i coneixements adquirits en el sector públic per a implementar-los en el sector privat. Marc té una especial atenció pel detall, cerca la perfecció en el seu treball i l’aplica amb si mateix. La seva manera de prendre decisions encertades en qüestió de microsegons és innata.

Carles Riera

Director de Seguretat

Director de Seguretat en Double Group. Té un màster en Direcció de Seguretat Privada i és Llicenciat en Geografia. Abans d’unir-se a Double Group l’any 1996 va iniciar una extensa i reeixida carrera com a Policia – Mosso d’Esquadra on va rebre diverses condecoracions governamentals pels mèrits i resultats obtinguts. Actualment en excedència voluntària des de fa 8 anys quan va decidir continuar la seva carrera professional en Seguretat Privada amb diferents responsabilitats a Nigèria, Gran Bretanya i Espanya. Carles amb una llarga experiència internacional i bon nivell d’anglès, gestiona els projectes internacionals de Double Group. Amb gran capacitat de lideratge és meticulós, observador i auto exigent.

Professional team Double Group

Imma Tarragó

Office Coordinator

Diplomada en Magisteri per la Universitat Ramon Llull. La seva carrera professional es va iniciar en el sector del turisme però progressivament es va anar incorporant al sector de serveis on porta treballant més de 5 anys i en el qual ha pogut desenvolupar tot el seu potencial. Té amplis coneixements i experiència en atenció al client, en coordinació d’equips de treball, de lideratge de processos de selecció, gestió de personal i facturació. Imma és una figura clau en Double Group, gràcies al domini de 6 idiomes, és el nexe amb els nostres clients internacionals. De caràcter positiu, eficient i amb una gran capacitat de multitasca troba la solució adequada a cada problemàtica.

Jordi Cot

Director de Seguretat

Els seus inicis en el món de la seguretat es remunten a l’any 1998. Durant aquests més de 20 anys va ser responsable de seguretat a la Sala del Cel així com al Girona FC a Primera Divisió. Ha liderat diferents Festivals de Música com el Jardins de Cap Roig o el Festival Arts d’Estiu i ha coordinat concerts en alguns dels majors estadis d’Espanya com l’estadi Olímpic de Montjuïc a Barcelona. En Jordi és meticulós i un treballador incansable. És comunicatiu i el seu caràcter senzill i proper fa que es guanyi a la gent i sigui respectat.

Team-equip-equipos

Olga Diaz

Financial Controller

Diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Durant més de 12 anys, va exercir tasques de gestió comptable, operacions administratives i logística en el sector de la moda. S’uneix a Double Group per fer-se càrrec de la coordinació d’equips, així com de la selecció de personal adequant els perfils dels equips a les necessitats i requeriments de cada client. Destaca per la seva dedicació i paciència a l’hora d’exercir les seves funcions, comprenent en profunditat el dia a dia dels equips, però també de l’empresa.

Equipo-team-equip

Luz Alvarado

Associada de Màrqueting

Llicenciatura en Administració d’Empreses Turístiques i Màster en Estratègies de Màrqueting Digital pel CETT centre associat a la Universitat de Barcelona. Més de 10 anys d’experiència en màrqueting estratègic, comunicació i marca en diversos sectors com el Turisme, Restauració i Farmacèutic. Especialitzada en màrqueting digital. En Double Group gestiona el projecte de marca, comunicació i màrqueting 360º. Desenvolupa un paper estratègic en la nova etapa de creixement de l’empresa, que aspira a convertir-se en una alternativa diferencial en els seus àmbits d’actuació.